Håndbryggede tapninger

Hvid Hvede 4,4 %
Hvid Hvede 4,4 %

Snerpende frisk og alligevel blød og harmonisk. Perfekt som tørstslukker til de varme stunder. Yderst velegnet fisk, skaldyr og sommerfriske salater. Hvid er brygget på hvedemalt, bygmalt og umaltet hvede fra området omkring Indslev. Som karakteristisk hvedeøl er den uklar takket være det høje proteinindhold fra hvedemalten. Skummet er højt og flot. Og som det hører sig til for en belgisk witbier, er der tilsat koriander og bitter appelsinskal, hvilket giver øllet en mildt krydret fornemmelse.

press to zoom
Svane Hvede 5,3%
Svane Hvede 5,3%

Forfriskende, frugtig og fuld af indbydende noter af kryddernelliker og en anelse banan. Svane Hvede er vores egen fortolkning af den klassiske, bayerske weissbier-tradition. Anbefales som tørstslukker til hverdag og fest. Med den milde og gode smag er det en øl, der kan nydes året rundt. Især når du vil kæle for det gode frokostbord eller omfavne det danske køkken. Den skænkes køleskabskold i hvedeølsglas. Ryst den sidste sjat inden opskænkning, og nyd resultatet.

press to zoom
Hvede I.P.A 5,5%
Hvede I.P.A 5,5%

Hvede I.P.A. (Indslev Pale Ale) er, som resten af vores sortiment, en fuldblods hvedeøl. Det er en atypisk hvedeøl, brygget med inspiration fra den engelske pale ale type. Derfor er øllet mere humlet end hvedeøl normalt er, grundet brugen af to tyske og to amerikanske humler. Hvedeøllets bløde sødlige præg, i kombination med det bitre og aromatiske fra humlerne, giver en rund og fyldig øl med både duft og smag af "lækker".

press to zoom
Sort Hvede 6,5 %
Sort Hvede 6,5 %

Måske var vi de første, der bryggede denne sjældne øltype? Normalt brygger man stout udelukkende på bygmalt, men Sort Hvede er brygget på godt 50 % hvede. Den er derfor mere rund, blød, og mindre skarp end en "normal" stout. Sort Hvede er helt sin egen! Den er brygget på mørke malttyper, heriblandt en røgmalt, der giver øllet en fin røget og lakridsagtig smag. Øllet dufter svagt af kaffe og har lette noter af mørk chokolade. Sort Hvede giver en god mundfylde og har et mørkt, cremet skum.

press to zoom
Påske Hvede 6% (sæson)
Påske Hvede 6% (sæson)

Da vi skulle brygge denne øl havde vi det danske forår i tankerne med masser af lys og blomster som erantis og påskelilje. Vi har tilsat ekstra humle, der giver et strejf af blomsterduft og gør øllen en smule mere bitter end mange andre hvedeøl. Påske Hvede er gul som lyst rav og er en frisk frugtig hvedeøl med forårsaroma. Drik øllen til en god påskefrokost med fjordrejer, asparges og hele det sprøde danske forårskøkken. Eller nyd øllen på den første solrige dag på terrassen, det fungerer!

press to zoom
Frederiks Påske 5,5% (sæson)
Frederiks Påske 5,5% (sæson)

Nylanceret i 2014 og nu fast sæsonøl. Frederik, som øllen er opkaldt efter, var en driftig fynbo og grundlagde i 1897 Indslev Bryggeri ude på landet, ikke så langt fra Middelfart. Her holder vi stadig til og der er sket meget siden, men havde det ikke været for Frederik, så var der slet ikke sket noget. Frederiks Påske er en frisk og sprød øl på 5,5% og brygget med fransk saisongær, der giver en krydret, frisk aroma. Velegnet alternativ til hvidvinen ved spisebordet.

press to zoom
Jule Hvede 6,5% (sæson)
Jule Hvede 6,5% (sæson)

Da vi bryggede denne øl første gang, var det meste julebryg sødt, mørkt, stærkt og fyldt med julekrydderier. Altså ikke specielt velegnet til det gode, danske julefrokostbord. Så vi var enige om at denne øl skulle være et mildere og friskere alternativ. Jule Hvede er ravrød og har en fin, afrundet maltsmag. Øllet har en god balance mellem kanel og en let, krydret sødme med strejf af nelliker. Helt fortjent en meget populær øl til jul.

press to zoom
Frederiks Jul 8% (sæson)
Frederiks Jul 8% (sæson)

Denne hvede bock er opkaldt efter bryggeriets grundlægger og brygget med gavmilde mængder humle. Vi ønskede en kraftig juleøl, der ikke måtte blive en klistret omgang krydderkage, så vi besluttede os for at komme masser af amerikansk humle med i gryden. På den måde får maltens sødme nemlig noget kvalificeret modspil. Det har resulteret i en rødbrun ale med flot skum, en god aroma af gran, citrusfrugter, karamel og mørkt brød, og masser af smag. Kan sagtens erstatte rødvin til julemaden.

press to zoom
Red&Green Jule IPA 6,3 % (sæson)
Red&Green Jule IPA 6,3 % (sæson)

Røde malte og grønne humler. Denne øl har en solid maltbase af münchnermalt og røde karamelmalte som giver en rund fylde og aroma af sprød kiks og let toffee. Vi har holdt igen med bitterhumlen og i stedet tørhumlet generøst med amerikanske humler, som bidrager med en frisk duft og smag af grape, fersken og fyrrenåle.

press to zoom
ØKO Pilsner 4,6%
ØKO Pilsner 4,6%

En velsmagende, sprød pilsner, skabt af økologiske råvarer. Kan nydes frisk fra hanen på udvalgte barer.

press to zoom
ØKO Classic 4,6%
ØKO Classic 4,6%

En maltrig tørstslukker skabt af økologiske råvarer. Kan nydes frisk fra hanen på udvalgte barer.

press to zoom
Økologisk Hindbær Sodavand
Økologisk Hindbær Sodavand

Indslev Hindbær er helt sin egen med en autentisk og velafbalanceret økologisk hindbærsmag. Den går godt til lette anretninger og desserter, og kan også nydes helt alene.

press to zoom
Økologisk Hyldeblomst Sodavand
Økologisk Hyldeblomst Sodavand

Indslev Hyldeblomst er brusende, med en let og lækker smag af frisk økologisk hyldeblomst. Den går godt til lette anretninger, og kan også nydes helt alene.

press to zoom
Økologisk Ginger Beer Sodavand
Økologisk Ginger Beer Sodavand

Indslev Ginger Beer er uden alkohol, og er en lækker og læskende økologisk drik, der har en varm og intens smag af økologisk ingefær og frisk citrus syrlighed. Den kan nydes både helt alene, men også mixet sammen med spiritus.

press to zoom
Økologisk Ginger Ale Sodavand
Økologisk Ginger Ale Sodavand

Indslev Ginger Ale er en lækker smagfuld økologisk læskedrik med en naturlig smag af ingefær. Den kan nydes både helt alene, men også mixet sammen med spiritus

press to zoom
Økologisk Cola Sodavand
Økologisk Cola Sodavand

Indslev Cola er helt sin egen med en autentisk og velafbalanceret økologisk colasmag. Den går godt til lette anretninger og desserter, og kan også nydes helt alene.

press to zoom