top of page

besøg indslev bryggeri

Bliv klogere

på ølbrygning

Besøg og oplev et moderne bryggeri i historiske rammer med en rundvisning på Indslev. Glæd dig til at smage et bredt sortiment af både Indslevs hvedeøl og de mere voldsomme øl fra Ugly Duck. 

 

Vi viser dig bryggeriet, det moderne udstyr og brygprocessen fra malt til færdig aftapning. Altså øllets rejse fra råvarer til krop og sjæl i flaskeform. Hør om bryggeriets historie, fra starten i 1897 og op til i dag. Ølsmagningen foregår i vores krostue, hvor der også er plads til et evt. pølsebord fra vores lokale slagter. Rundvisninger er for 15 - 40 personer og kun efter aftale. Ring og hør mere om, hvordan du kan få en mindeværdig oplevelse på Indslev Bryggeri. 

 

 

SPECIALE

 ARRANGEMENTER

Vores mål er at gøre Indslev Bryggeri til et levende sted i lokalområdet, og en god oplevelse for alle som lægger vejen forbi. Hold derfor øje med særlige arrangementer, som fx lanceringer af nye øl-typer, åbent hus og hvad vi ellers finder på. Vi informerer løbende på hjemmesiden, Facebook og i vores nyhedsbreve om særlige arrangementer.

praktisk info: 

Rundvisning og ølsmagning:

To timer i Indslev Bryggeris univers for foreninger, ølklubber og andet ølelskende godtfolk.

Pris: 195 kr. pr. person for 15 - 40 personer. 

Rundvisning med pølsebord. Prøv bryggeriets øl sammen med et lækkert pølsebord fra en lokal slagter.

Pris: 325 kr. pr. person for 15 - 40 personer.

 

Ring eller send en besked til os på

28 43 95 07, hverdage kl. 9 - 14.

Succes! Beskeden er ankommet.

bottom of page