top of page

Fadlagret fremtid

Det går godt på Indslev Bryggeri. Både hvede-øllen og vores nye humlede lillebror, Ugly Duck, nydes i stigende grad hos danske og udenlandske øl-entusiaster. Men vi vil videre, og vi vil gerne tage det næste skridt i fællesskab med de der kender os og nyder vores øl, og sammen nå det næste niveau for dansk ølkultur.

Hos Indslev Bryggeri tror vi på at vi som ølnation har potentiale til at gøre det samme for øllen herhjemme som franskmændende har gjort for vinen gennem fadlagring. Fadlagret øl er en spændende genre, der i øjeblikket trender først og fremmest i USA, og vi tror i al beskedenhed på, at vi kan blive leverandør af de bedste fadlagrede øl i Norden. Faktisk har vi allerede eksperimenteret lidt i sidste halvdel af 2016 og resultatet har overbevist os om, at vi har fat i noget.

Vi er med andre ord klar til at gå i produktion, men det er stort og resursekrævende projekt, som vi har brug for hjælp til at realisere. Vi inviterer derfor alle de der kender os og nyder vores øl i forvejen til, at investere i det næste skridt på rejsen i bytte for øl i en helt anden liga.

Vi vil udvikle videre på 

ølkulturen i danmark

bliv en del af 

projektet

Da vi genåbnede Indslev Bryggeri for 10 år siden, istandsatte vi kun den del af bygningen, som vi på daværende tidspunkt havde brug for. Nu er vi parat til at tage springet og fortsætte med vores satsning på fadlagret øl. Vi skal derfor i gang med at istandsætte en ældre kælder og det gamle gæringsrum på bryggeriet, der bl.a. tillader vildtgæring.

Håndværkerne vurderer at projektet vil koste lige under 1. mio. kr., men da det ikke var muligt at finansiere via traditionelle kanaler, har vi i stedet fået knap halvdelen af finansieringen via vores netværk og vi lægger selv den anden. Investorer skal selvfølgelig have noget igen, og samtidig synes vi at alle skal have mulighed for at være med. Vi har derfor lavet fire forskellige investeringspakker.

Kontakt cal@indslevbryggeri.dk for mere info.

bottom of page